Analizele medicale necesare obținerii sau preschimbării permisului de conducere

Analizele medicale necesare obținerii sau preschimbării permisului de conducere se efectuează când vorbim de un permis de conducere expirat(valabilitatea acestuia fiind de 10 ani), în cazul pierderii, furtului sau deteriorării acestuia sau în cazul schimbării numelui titularului.
Analizele medicale pentru șoferi se mai efectuează și când acesta se preschimbă dintr-un permis străin într-unul românesc.

Centrul Medical New Medica efectuează de asemenea și examenul psihologic pentru obținerea sau redobândirea permisului de conducere cât și pentru angajare/periodice (Medicina muncii). Având experiență în domeniul analizelor medicale pentru permisul de conducere, Centrul Medical New Medica efectuează cu profesionalism și eficientă toate examenele necesare obținerii sau preschimbarii permisului de conducere, în aceeași locație, cu o singură deplasare. Medicii noștri sunt prezenți în cadrul aceluiași program, fișa auto putând fi efectuată și încheiată de către medicul șef al unității tot in cadrul aceleiași prezentări a pacientului.

Pentru programări ne puteți contacta la : 0264.59.09.69

Gheorghe Marinescu nr. 6, Cluj-Napoca

Contactează-ne acum

Contactează-ne acum

0264.59.09.69

Email

Email

contact@newmedica.ro